Зачекайте...

Харчові технології ВМ 20 / БМ 0

Факультет технології зерна, хлібопродуктів, кондитерських виробів, комбікормів і біопалива. Бакалавр (зі скороченим терміном навчання, термін навчання - 2 роки). денна форма.
Виробництво та технології / Харчові технології / Харчові технології та інженерія
ПІБ П Д Заг.бал Атестат ЗНО Дод.бали Екз. Олімп
1
Голік М. А. + 7.870 3.870 4.00
2
Вінницький О. В. + 7.140 4.140 3.00
3
Щіпакін В. О. + 6.700 3.700 3.00
4
Царюк В. Е. + 6.500 3.500 3.00
5
Макаров А. В. + 6.330 3.330 3.00
6
Козуб В. І. + 6.080 3.080 3.00
7
Воленко В. В. 6.800 3.800 3.00
8
Шарафаненко К. Р. 6.500 3.500 3.00
9
Єрченко А. П. 6.330 3.330 3.00
10
Петренко Д. І. 6.150 3.150 3.00
11
Михайловська В. А. 4.950 4.950
12
Воднік О. С. 4.920 4.920
13
Фурман А. С. 4.900 4.900
14
Сізадюк А. С. 4.860 4.860
15
Сортуренко М. В. 4.820 4.820
16
Янчикова Л. І. 4.800 4.800
17
Столяренко А. В. 4.800 4.800
18
Буханенко В. І. 4.480 4.480
19
Богданова В. О. 4.210 4.210
20
Садовська Ю. А. 4.170 4.170
21
Кокошко К. А. 4.130 4.130
22
Шубіна В. . 3.880 3.880
23
Міхеєва В. В. + 3.820 3.820
24
Лебедь Ю. О. 3.620 3.620
25
Яворський А. В. + 3.500 3.500
26
Шидловська Є. Л. 3.180 3.180
27
Домінський С. О. 3.120 3.120