Зачекайте...

Харчові технології ВМ 20 / БМ 8

Факультет технології харчових продуктів, парфумерно-косметичних засобів, експертизи та товарознавства. Бакалавр (зі скороченим терміном навчання, термін навчання - 2 роки). денна форма.
Виробництво та технології / Харчові технології / Харчові технології та інженерія
ПІБ П Д Заг.бал Атестат ЗНО Дод.бали Екз. Олімп
1
Сідак О. О. + 9.940 4.940 5.00
2
Кравчук В. В. + 9.940 4.940 5.00
3
Плотян Г. В. + 9.770 4.770 5.00
4
Пахолюк В. В. + 9.760 4.760 5.00
5
Колоскова І. О. + 9.460 4.460 5.00
6
Гошев Д. І. + 9.370 4.370 5.00
7
Ткаченко А. А. + 9.330 4.330 5.00
8
Балан С. О. + 9.260 4.260 5.00
9
Мокаті В. . + 8.270 4.270 4.00
10
Калінін Є. І. + 6.330 3.330 3.00
11
Стадник Д. О. + 6.060 3.060 3.00
12
Тітов В. П. + 6.000 3.000 3.00
13
Осадчий А. О. 8.550 3.550 5.00
14
Гура В. В. 7.710 3.210 4.50
15
Скляренко М. М. 7.170 3.170 4.00
16
Паладій Є. О. 7.000 4.000 3.00
17
Осипова В. Г. 6.880 3.380 3.50
18
Велічко В. А. 4.980 4.980
19
Гудзенко О. С. 4.730 4.730
20
Волощук Н. А. 4.500 4.500
21
Артеменко С. В. 4.200 4.200
22
Моцна А. Р. 4.170 4.170
23
Цисар І. В. 3.960 3.960
24
Бадюл В. О. 3.880 3.880
25
Рубашна В. В. 3.840 3.840
26
Запопадний А. Е. 3.830 3.830
27
Драгоморецька Я. С. 3.760 3.760
28
Савельєв П. С. 3.710 3.710
29
Болгарчук В. В. 3.710 3.710