харчові технології та інженерія ВМ 10 / БМ 5
№ | ПІБ | П | Д | Заг.бал | Атестат | ЗНО | Дод.бали | Екз. | Олімп |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
1
|
Саркісян А. А. | — | + | 7.210 | 4.210 | — | — | 3.00 | — |
2
|
Агафонова М. Г. | — | + | 7.150 | 3.150 | — | — | 4.00 | — |
3
|
Кріпак О. О. | — | + | 6.730 | 3.730 | — | — | 3.00 | — |
4
|
Стоянов І. І. | — | + | 6.650 | 3.650 | — | — | 3.00 | — |
5
|
Мінасян К. С. | — | + | 6.190 | 3.190 | — | — | 3.00 | — |
6
|
Хаджи Г. В. | — | — | 9.270 | 4.270 | — | — | 5.00 | — |
7
|
Волков Р. С. | — | — | 9.000 | 4.000 | — | — | 5.00 | — |
8
|
Кравченко В. О. | — | — | 8.830 | 3.830 | — | — | 5.00 | — |
9
|
Крижановська А. Ю. | — | — | 8.540 | 4.540 | — | — | 4.00 | — |
10
|
Вололовцева Ю. В. | — | — | 7.880 | 3.880 | — | — | 4.00 | — |