Зачекайте...

Харчові технології ВМ 12 / БМ 9

Факультет харчових технологій та біотехнології. Магістр. денна форма.
Виробництво та технології / Харчові технології / Технології зберігання, консервування та переробки м'яса
ПІБ П Д Заг.бал Атестат ЗНО Дод.бали Екз. Олімп
1
Магола Я. Я. + 119.000 0.000 119.00
2
Артим О. В. + 118.000 0.000 118.00
3
Шмотолоха В. І. + 116.000 0.000 116.00
4
Станіславишин Я. Б. + 115.000 0.000 115.00
5
Свида О. М. + 114.000 0.000 114.00
6
Іванців Р. Р. + 113.000 0.000 113.00
7
Спольник П. В. + 112.000 0.000 112.00
8
Гелей А. М. + 111.000 0.000 111.00
9
Чех В. Р. + 110.000 0.000 110.00
10
Брездень М. А. + 107.000 0.000 107.00
11
Андрейків Є. С. + 106.000 0.000 106.00
12
Терещук В. О. + 68.000 0.000 68.00
13
Білик І. Р. 105.000 0.000 105.00
14
Сеньків Я. М. 104.000 0.000 104.00
15
Ковлева І. Г. 92.000 0.000 92.00
16
Лазарович Н. М. 87.000 0.000 87.00
17
Басараб У. В. 86.000 0.000 86.00
18
Демковська Ю. І. 80.000 0.000 80.00
19
Попач К. В. 80.000 0.000 80.00
20
Трощук І. М. 79.000 0.000 79.00
21
Комплікевич О. І. 77.000 0.000 77.00
22
Прокопчук О. Р. 76.000 0.000 76.00
23
Абрамчук Н. М. 75.000 0.000 75.00
24
Шулак М. Я. 75.000 0.000 75.00
25
Тарасюк А. П. 74.000 0.000 74.00
26
Федунів Ю. М. 65.000 0.000 65.00
27
Костирко Д. М. 38.000 0.000 38.00
28
Мельник С. М. 30.000 0.000 30.00
29
Скольський Т. Я. 29.000 0.000 29.00
30
Петрів Ю. Р. 25.000 0.000 25.00
31
Шпортко А. О. 0.000 0.000
32
Петрина Л. В. 0.000 0.000