Зачекайте...

Спеціальності 2017

Фільтри

Знайдено спеціальностей: 16

Регіон

ОКР

Форма навчання

Галузь знань

Спеціальність

Предмети / Складові конкурсного балу

Тип предметів
2020 | 2019 | 2018 | 2017 | 2016 | 2015

Готельно-ресторанна справа ВМ 100 / БМmax 15 / БМ min 1

Факультет: Факультет інноваційних технологій харчування і ресторанно-готельного бізнесу
Бакалавр(на основі ПЗСО, із вказанням пріоритетності) • денна форма • 3р 10м

Предмети

Іноземна мова (ЗНО, балmin 100, k=0.300)
Історія України (ЗНО, балmin 100, k=0.300)
Географія (ЗНО, балmin 100, k=0.300)
Українська мова та література (ЗНО, балmin 100, k=0.300)
Середній бал документа про освіту (конкурсний показник, k=0.100)
Поданих заяв
749
Конкурс
49.93
Рекомендовано
1
Зараховано
100

Туризм ВМ 60 / БМmax 10 / БМ min 1

Факультет: Факультет технології вина та туристичного бізнесу
Бакалавр(на основі ПЗСО, із вказанням пріоритетності) • денна форма • 3р 10м

Предмети

Іноземна мова (ЗНО, балmin 100, k=0.300)
Історія України (ЗНО, балmin 100, k=0.300)
Географія (ЗНО, балmin 100, k=0.300)
Українська мова та література (ЗНО, балmin 100, k=0.300)
Середній бал документа про освіту (конкурсний показник, k=0.100)
Поданих заяв
520
Конкурс
52
Зараховано
41

Туризм ВМ 60 / БМ 0

Факультет: Факультет технології вина та туристичного бізнесу
Бакалавр(на основі ПЗСО) • заочна форма • 4р 10м

Предмети

Іноземна мова (ЗНО, балmin 100, k=0.300)
Історія України (ЗНО, балmin 100, k=0.300)
Географія (ЗНО, балmin 100, k=0.300)
Українська мова та література (ЗНО, балmin 100, k=0.300)
Середній бал документа про освіту (конкурсний показник, k=0.100)
Поданих заяв
36
Рекомендовано
32
Зараховано
4

Готельно-ресторанна справа ВМ 75 / БМ 0

Факультет: Факультет інноваційних технологій харчування і ресторанно-готельного бізнесу
Бакалавр(на основі ПЗСО) • заочна форма • 4р 10м

Предмети

Іноземна мова (ЗНО, балmin 100, k=0.300)
Історія України (ЗНО, балmin 100, k=0.300)
Географія (ЗНО, балmin 100, k=0.300)
Українська мова та література (ЗНО, балmin 100, k=0.300)
Середній бал документа про освіту (конкурсний показник, k=0.100)
Поданих заяв
60
Рекомендовано
46
Зараховано
14

Готельно-ресторанна справа ВМ 12 / БМ n/a

Факультет: Факультет інноваційних технологій харчування і ресторанно-готельного бізнесу
Бакалавр(зі скороченим терміном навчання на основі ОКР "Молодший спеціаліст") • денна форма • 1р 10м

Предмети

Фахове випробування (співбесіда) (Фахове випробування)
Фахове випробування (Фахове випробування)
Середній бал документа про освіту (конкурсний показник)
Поданих заяв
7

Туризм ВМ 16 / БМ n/a

Факультет: Факультет технології вина та туристичного бізнесу
Бакалавр(зі скороченим терміном навчання на основі ОКР "Молодший спеціаліст") • денна форма • 1р 10м

Предмети

Фахове випробування (співбесіда) (Фахове випробування)
Фахове випробування (Фахове випробування)
Середній бал документа про освіту (конкурсний показник)
Поданих заяв
4
Зараховано
1

Туризм ВМ 49 / БМ n/a

Факультет: Факультет технології вина та туристичного бізнесу
Бакалавр(зі скороченим терміном навчання на основі ОКР "Молодший спеціаліст") • заочна форма • 2р 10м

Предмети

Фахове випробування (Фахове випробування)
Фахове випробування (співбесіда) (Фахове випробування)
Середній бал документа про освіту (конкурсний показник)
Поданих заяв
25
Зараховано
15

Готельно-ресторанна справа ВМ 53 / БМ n/a

Факультет: Факультет інноваційних технологій харчування і ресторанно-готельного бізнесу
Бакалавр(зі скороченим терміном навчання на основі ОКР "Молодший спеціаліст") • заочна форма • 2р 10м

Предмети

Фахове випробування (Фахове випробування)
Фахове випробування (співбесіда) (Фахове випробування)
Середній бал документа про освіту (конкурсний показник)
Поданих заяв
43
Зараховано
35

Туризм ВМ 1 / БМ n/a

Факультет: Факультет технології вина та туристичного бізнесу
Бакалавр(зі скороченим терміном навчання на основі ОКР "Молодший спеціаліст") • денна форма • 2р 10м

Предмети

Фахове випробування (співбесіда) (Фахове випробування)
Фахове випробування (Фахове випробування)
Середній бал документа про освіту (конкурсний показник)
Поданих заяв
1

Готельно-ресторанна справа ВМ 21 / БМ n/a

Факультет: Факультет інноваційних технологій харчування і ресторанно-готельного бізнесу
Бакалавр(зі скороченим терміном навчання на основі ОКР "Молодший спеціаліст") • денна форма • 2р 10м

Предмети

Фахове випробування (співбесіда) (Фахове випробування)
Фахове випробування (Фахове випробування)
Середній бал документа про освіту (конкурсний показник)
Поданих заяв
19
Зараховано
10