Зачекайте...

Спеціальності 2016

Фільтри

Знайдено спеціальностей: 14

Регіон

ОКР

Форма навчання

Спеціальність

Предмети

2020 | 2019 | 2018 | 2017 | 2016 | 2015

Харчові технології ВМ 50 / БМ 16

Спеціалізація: Технології харчування
Бакалавр , денна форма
Факультет харчових технологій та сфери обслуговування

Предмети

Математика (k=0.3)
Українська мова та література (k=0.25)
Біологія або Хімія або Фізика (k=0.3)
Поданих заяв
79
Конкурс
4.94

Харчові технології ВМ 50 / БМ 16

Спеціалізація: Технології продуктів бродіння і виноробства
Бакалавр , денна форма
Факультет харчових технологій та сфери обслуговування

Предмети

Математика (k=0.3)
Українська мова та література (k=0.25)
Біологія або Фізика або Хімія (k=0.3)
Поданих заяв
57
Конкурс
3.56

Харчові технології ВМ 50 / БМ 16

Спеціалізація: Технології харчових продуктів, харчова промисловість та переробка сільськогосподарської продукції
Бакалавр , денна форма
Факультет харчових технологій та сфери обслуговування

Предмети

Математика (k=0.3)
Українська мова та література (k=0.25)
Біологія або Фізика або Хімія (k=0.3)
Поданих заяв
66
Конкурс
4.13

Харчові технології ВМ 15 / БМ 13

Спеціалізація: Харчові технології
Спеціаліст , денна форма
Факультет харчових технологій та сфери обслуговування

Предмети

Іноземна мова (Англійська мова, Французька мова, Німецька мова, Іспанська мова)
Фаховий іспит
Поданих заяв
23
Конкурс
1.77

Видавництво та поліграфія ВМ 25 / БМ 10

Спеціалізація: Технології електронних мультимедійних видань
Бакалавр , денна форма
Факультет комп'ютеризованих технологій машинобудування і дизайну

Предмети

Математика (k=0.3)
Українська мова та література (k=0.25)
Історія України або Іноземна мова (Англійська мова) (k=0.3)
Поданих заяв
45
Конкурс
4.5

Харчові технології ВМ 27 / БМ 7

Спеціалізація: Технології продуктів бродіння і виноробства
Бакалавр (зі скороченим терміном навчання) , денна форма
Факультет харчових технологій та сфери обслуговування

Предмети

Фаховий іспит
Поданих заяв
11
Конкурс
1.57

Харчові технології ВМ 10 / БМ 6

Спеціалізація: Харчові технології
Спеціаліст , заочна форма
Факультет харчових технологій та сфери обслуговування

Предмети

Іноземна мова (Англійська мова, Французька мова, Німецька мова, Іспанська мова)
Фаховий іспит
Поданих заяв
23
Конкурс
3.83

Харчові технології ВМ 43 / БМ 2

Спеціалізація: Технології продуктів бродіння і виноробства
Бакалавр (зі скороченим терміном навчання) , заочна форма
Факультет харчових технологій та сфери обслуговування

Предмети

Фаховий іспит
Поданих заяв
7
Конкурс
3.5

Видавництво та поліграфія ВМ 25 / БМ 0

Спеціалізація: Технології електронних мультимедійних видань
Бакалавр (зі скороченим терміном навчання) , заочна форма
Факультет комп'ютеризованих технологій машинобудування і дизайну

Предмети

Фаховий іспит
Поданих заяв
3

Видавництво та поліграфія ВМ 13 / БМ 0

Спеціалізація: Технології електронних мультимедійних видань
Бакалавр (зі скороченим терміном навчання) , денна форма
Факультет комп'ютеризованих технологій машинобудування і дизайну

Предмети

Фаховий іспит
Поданих заяв
12