Зачекайте...

G13 Харчові технології

Фаховий молодший бакалавр (на основі: Повна загальна середня освіта) • денна форма • 2р 5м
ВМ 15 • К 15
Заяв 9
/ Виробництво борошняних, кондитерських виробів та харчових концентратів
  • Зараховано: 5
  • Оригіналів: 5
1. Українська мова , k=1.25 , мін.бал 100
2. Математика , k=1.25 , мін.бал 100
3. Історія України , k=1.25 , мін.бал 100
4. Українська література , k=1.25 , мін.бал 100
4. Іноземна мова , k=1.25 , мін.бал 100
4. Біологія , k=1.25 , мін.бал 100
4. Географія , k=1.25 , мін.бал 100
4. Фізика , k=1.25 , мін.бал 100
4. Хімія , k=1.25 , мін.бал 100
5. Співбесіда , k=1 , мін.бал 100
Мотиваційний лист , k=0
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота ПВМ/ВЗ
1 848-9593035 Д. С. 152.000 До наказу (к) 115 131 124 115
  • Українська мова: 115
  • Математика: 131
  • Історія України: 124
  • Українська література: 115
  • РК: 1.04
done_all
2 Ковальов В. В. 120.000 До наказу (к) 120
  • Співбесіда: 120
  • РК: 1.04
done
3 Литвин О. С. 110.000 До наказу (к) 110
  • Співбесіда: 110
  • РК: 1.04
done_all
4 Новик С. С. 105.000 До наказу (к) 105
  • Співбесіда: 105
  • РК: 1.04
done_all
5 Корж С. В. 105.000 До наказу (к) 105
  • Співбесіда: 105
  • РК: 1.04
done
6 848-9784740 В. Р. 130.000 Відмова 130
  • Співбесіда: 130
  • РК: 1.04
7 Устенко А. М. 0.000 Відмова
8 Шакун В. В. 0.000 Відмова
9 Шакун А. В. 0.000 Відмова