J2 Готельно-ресторанна справа та кейтеринг
| ПІБ | Заг.бал | Статус | Складові заг. балу | Квота | ПВМ/ВЗ | ||
|---|---|---|---|---|---|---|---|
| 1 | 1 Одіжинський Д. О. Пр. 5 (Б) | 5 (Б) | 166.000 | Допущено |
188 171 157
|
— | — |
| 2 | 2 Климюк Д. О. Пр. 2 (Б) | 2 (Б) | 165.000 | Допущено |
164 187 158
|
— | — |
| 3 | 3 Марцінковська І. В. Пр. 4 (Б) | 4 (Б) | 163.000 | Допущено |
167 147 167
|
— | — |
| 4 | 4 Кузьміна К. В. Пр. 2 (Б) | 2 (Б) | 141.200 | Допущено |
130 159 139
|
— | — |
| 5 | 5 Станько О. К. Пр. 1 (Б) | 1 (Б) | 138.500 | Допущено |
137 143 137.5
|
— | — |
| 6 | 6 Добровольська З. С. Пр. 1 (Б) | 1 (Б) | 136.800 | Допущено |
143 151 130
|
— | — |
| 7 | 7 Сороковський А. І. Пр. 1 (Б) | 1 (Б) | 136.300 | Допущено |
134 162 128.5
|
— | — |
| 8 | 8 Троницький О. Є. Пр. 1 (Б) | 1 (Б) | 134.400 | Допущено |
116 139 139
|
— | — |
| 9 | 9 Кіт А. Р. Пр. 2 (Б) | 2 (Б) | 130.600 | Допущено |
124 139 130
|
— | — |
| 10 | 10 Яковлєва Д. О. Пр. 2 (Б) | 2 (Б) | 126.300 | Допущено |
116 130 128.5
|
— | — |
| 11 | 11 Татарин М. С. К | К | 123.500 | Допущено |
130 120 122.5
|
— | — |
| 12 | 12 Бойко Н. А. Пр. 1 (Б) | 1 (Б) | 122.000 | Допущено |
130 153 109
|
— | — |
| 13 | 13 Телятник М. С. Пр. 1 (Б) | 1 (Б) | 121.500 | Допущено |
116 151 113.5
|
— | — |
| 14 | 14 Бек І. Р. Пр. 2 (Б) | 2 (Б) | 120.700 | Допущено |
116 147 113.5
|
— | — |
| 15 | 15 Миколайський А. А. Пр. 3 (Б) | 3 (Б) | 119.000 | Допущено |
130 120 115
|
— | — |
| 16 | 16 Гулько О. А. К | К | 110.200 | Допущено |
124 100 109
|
— | — |