Зачекайте...

181 Харчові технології

ТВ Фаховий молодший бакалавр (на основі: Кваліфікований робітник) • денна форма • 1р 5м
ВМ 4 • БМ 1 • К 3
Заяв 4 • Конкурс на бюджет 4
Виробництво та технології / Харчові технології / Зберігання, консервування та переробка м’яса
  • Зараховано: 2
  • Оригіналів: 2
1. Українська мова , k=1.25 , мін.бал 100
2. Математика , k=1.25 , мін.бал 100
3. Історія України , k=1.25 , мін.бал 100
4. Українська література , k=1.25 , мін.бал 100
4. Іноземна мова , k=1.25 , мін.бал 100
4. Біологія , k=1.25 , мін.бал 100
4. Географія , k=1.25 , мін.бал 100
4. Фізика , k=1.25 , мін.бал 100
4. Хімія , k=1.25 , мін.бал 100
5. Співбесіда , k=1 , мін.бал 120
Мотиваційний лист , k=0
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота ПВМ/ВЗ
1 Гаврилюк М. О. 150.000 До наказу (б) 150
  • Співбесіда: 150
  • РК: 1.07
done_all
2 Бондар С. Г. 120.000 До наказу (к) 120
  • Співбесіда: 120
  • РК: 1.07
done_all
3 Туровський Ю. М. 0.000 Зареєстровано
4 Мельниченко М. І. 120.000 Відмова 120
  • Співбесіда: 120
  • РК: 1.07