Зачекайте...

181 Харчові технології

ТВ Фаховий молодший бакалавр (на основі: Кваліфікований робітник) • денна форма • 1р 5м
ВМ 0
Заяв 3
Виробництво та технології / Харчові технології / Бродильне виробництво і виноробство
1. Українська мова , k=1.25 , мін.бал 100
2. Математика , k=1.25 , мін.бал 100
3. Історія України , k=1.25 , мін.бал 100
4. Українська література , k=1.25 , мін.бал 100
4. Іноземна мова , k=1.25 , мін.бал 100
4. Біологія , k=1.25 , мін.бал 100
4. Географія , k=1.25 , мін.бал 100
4. Фізика , k=1.25 , мін.бал 100
4. Хімія , k=1.25 , мін.бал 100
5. Співбесіда , k=1 , мін.бал 120
Мотиваційний лист , k=0
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота ПВМ/ВЗ
1 Рудєва Я. С. 180.000 Допущено 180
  • Співбесіда: 180
  • РК: 1.07
2 Бондар С. Г. 120.000 Допущено 120
  • Співбесіда: 120
  • РК: 1.07
3 Мельниченко М. І. 120.000 Відмова 120
  • Співбесіда: 120
  • РК: 1.07