Зачекайте...

204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва

Технологічне Фаховий молодший бакалавр (на основі: Кваліфікований робітник) • денна форма • 2р 10м
ВМ 2 • БМ 2
Заяв 5 • Конкурс на бюджет 2.5
  • Зараховано: 3
  • Оригіналів: 3
1. Українська мова , k=1.25 , мін.бал 100
2. Математика , k=1.25 , мін.бал 100
3. Історія України , k=1.25 , мін.бал 100
4. Українська література , k=1.25 , мін.бал 100
4. Іноземна мова , k=1.25 , мін.бал 100
4. Біологія , k=1.25 , мін.бал 100
4. Географія , k=1.25 , мін.бал 100
4. Фізика , k=1.25 , мін.бал 100
4. Хімія , k=1.25 , мін.бал 100
5. Співбесіда , k=1 , мін.бал 100
Мотиваційний лист , k=0
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота ПВМ/ВЗ
1 Ємельянов Д. О. 200.000 До наказу (б) 200
  • Співбесіда: 200
  • РК: 1.04
done_all
2 Шпук Ю. О. 200.000 До наказу (б) 200
  • Співбесіда: 200
  • РК: 1.04
done_all
3 Коломієць Д. О. 0.000 До наказу (к) done_all
4 Кирилюк І. О. 160.000 Відмова 160
  • Співбесіда: 160
  • РК: 1.04
5 Ширшиков І. О. 160.000 Відмова 160
  • Співбесіда: 160
  • РК: 1.04