Зачекайте...

181 Харчові технології

ФТБ Бакалавр (на основі: Фаховий молодший бакалавр) • заочна форма • 3р 5м
ВМ 4 • К 4
Заяв 4
Виробництво та технології / Харчові технології / Технологія та організація ресторанного бізнесу
  • Рекомендовано всього: 1
  • Рекомендован на контракт: 1
1. Українська мова , k=0.3 , мін.бал 100
2. Математика , k=0.5 , мін.бал 100
3. Історія України , k=0.2 , мін.бал 100
4. Українська література , k=0.2 , мін.бал 100
4. Іноземна мова , k=0.3 , мін.бал 100
4. Біологія , k=0.2 , мін.бал 100
4. Географія , k=0.2 , мін.бал 100
4. Фізика , k=0.5 , мін.бал 100
4. Хімія , k=0.5 , мін.бал 100
5. Українська мова , k=0.3 , мін.бал 100
6. Іноземна мова , k=0.3 , мін.бал 100
6. Історія України , k=0.2 , мін.бал 100
6. Математика , k=0.5 , мін.бал 100
6. Біологія , k=0.2 , мін.бал 100
6. Географія , k=0.2 , мін.бал 100
6. Фізика , k=0.5 , мін.бал 100
6. Хімія , k=0.5 , мін.бал 100
Бал за успішне закінчення підготовчих курсів закладу освіти , k=1
Мотиваційний лист , k=0
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота ПВМ/ВЗ
1 Крет М. В. 132.000 Рекомендовано (к) 145 137 132 100
  • Українська мова: 145
  • Математика: 137
  • Історія України: 132
  • Українська література: 100
2 Черній І. Ю. 149.200 Відхилено (к) 171 137 147
  • Українська мова: 171
  • Математика: 137
  • Історія України: 147
3 Євтушенко В. М. 134.200 Відхилено (к) 142 128 138
  • Українська мова: 142
  • Математика: 128
  • Історія України: 138
4 Акименко В. В. 118.600 Відхилено (к) 115 124
  • Українська мова: 115
  • Історія України: 124