Зачекайте...

181 Харчові технології

ТВ Фаховий молодший бакалавр (на основі: Базова середня освіта) • денна форма • 3р 5м
ВМ 0
Заяв 5
Виробництво та технології / Харчові технології / Технології молока, жирів і продуктів для індустрії краси
1. Співбесіда , k=1 , мін.бал 120
Мотиваційний лист , k=0
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота ПВМ/ВЗ
1 Ніколаєва О. О. 137.000 Допущено 137
  • Співбесіда: 137
  • РК: 1.07
2 Півак В. О. 157.000 Відмова 157
  • Співбесіда: 157
  • РК: 1.07
3 Кочержинська Д. І. 143.000 Відмова 143
  • Співбесіда: 143
  • РК: 1.07
4 Барчук Ю. О. 134.000 Відмова 134
  • Співбесіда: 134
  • РК: 1.07
5 Павленко О. О. 121.000 Відмова 121
  • Співбесіда: 121
  • РК: 1.07