Зачекайте...

181 Харчові технології

ФТБ Бакалавр (на основі: Молодший спеціаліст) • заочна форма • 2р 6м
ВМ 3 • БМmax 2 • К 1
Заяв 3 • Конкурс на бюджет 1.5
Квота 1 1
Квота 2 1
readiness_score 133.500
Виробництво та технології / Харчові технології / Технологія та організація ресторанного бізнесу
  • Зараховано: 1
  • Оригіналів: 1
  • Рекомендовано всього: 1
  • Рекомендован на контракт: 1
1. Українська мова , k=0.3 , мін.бал 100
2. Математика , k=0.5 , мін.бал 100
3. Історія України , k=0.2 , мін.бал 100
4. Українська література , k=0.2 , мін.бал 100
4. Іноземна мова , k=0.3 , мін.бал 100
4. Біологія , k=0.2 , мін.бал 100
4. Географія , k=0.2 , мін.бал 100
4. Фізика , k=0.5 , мін.бал 100
4. Хімія , k=0.5 , мін.бал 100
5. Українська мова , k=0.3 , мін.бал 100
6. Математика , k=0.5 , мін.бал 100
Бал за успішне закінчення підготовчих курсів закладу освіти , k=1
Мотиваційний лист , k=0
  • Подано заяв: 8
  • Конкурс на бюджет: 2.67
  • Зараховано: 3
  • Оригіналів: 3
  • Рекомендовано всього: 4
  • Рекомендован на контракт: 4
  • Рейтингові списки 2023 року
  • Подано заяв: 15
  • Конкурс на бюджет: 2.8
  • Зараховано: 5
  • Оригіналів: 5
  • Рекомендовано всього: 8
  • Рекомендовано на бюджет: 3
  • Рекомендован на контракт: 5
  • Рейтингові списки 2022 року
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота ПВМ/ВЗ
1 Мокрицька О. О. Пр. 1 121.851 До наказу (к) 150 100 138 109
  • Українська мова: 150
  • Математика: 100
  • Історія України: 138
  • Іноземна мова: 109
  • ГК: 1.02
done_all
2 Колодзейська Я. В. Пр. 2 131.188 Рекомендовано (к) 156 100 127 150
  • Українська мова: 156
  • Математика: 100
  • Історія України: 127
  • Іноземна мова: 150
  • ГК: 1.02
3 Радіонова Т. С. Пр. 2 158.185 Деактивовано (зарах. на б) 159 150 158 159
  • Українська мова: 159
  • Математика: 150
  • Історія України: 158
  • Українська література: 159
  • ГК: 1.02