Зачекайте...

181 Харчові технології

ФТБ Бакалавр (на основі: Молодший спеціаліст) • денна форма • 1р 10м
ВМ 4 • БМmax 2 • К 2
Заяв 4 • Конкурс на бюджет 2
Квота 1 1
Квота 2 1
Виробництво та технології / Харчові технології / Технологія та організація ресторанного бізнесу, Ресторанні технології та фуд-дизайн
  • Зараховано: 1
  • Оригіналів: 1
  • Рекомендовано всього: 1
  • Рекомендован на контракт: 1
1. Українська мова , k=0.3 , мін.бал 100
2. Математика , k=0.5 , мін.бал 100
3. Історія України , k=0.2 , мін.бал 100
4. Українська література , k=0.2 , мін.бал 100
4. Іноземна мова , k=0.3 , мін.бал 100
4. Біологія , k=0.2 , мін.бал 100
4. Географія , k=0.2 , мін.бал 100
4. Фізика , k=0.5 , мін.бал 100
4. Хімія , k=0.5 , мін.бал 100
5. Українська мова , k=0.3 , мін.бал 100
6. Математика , k=0.5 , мін.бал 100
Бал за успішне закінчення підготовчих курсів закладу освіти , k=1
Мотиваційний лист , k=0
  • Подано заяв: 17
  • Конкурс на бюджет: 5.33
  • Зараховано: 6
  • Оригіналів: 6
  • Рекомендовано всього: 5
  • Рекомендован на контракт: 5
  • Рейтингові списки 2023 року
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота ПВМ/ВЗ
1 Стрілець А. С. Пр. 2 139.910 До наказу (б) 144 140 132 125
  • Українська мова: 144
  • Математика: 140
  • Історія України: 132
  • Українська література: 125
  • ГК: 1.02
done_all
2 Горчаков Д. О. Пр. 2 158.100 Рекомендовано (к) 140 160 180 140
  • Українська мова: 140
  • Математика: 160
  • Історія України: 180
  • Біологія: 140
  • ГК: 1.02
3 Лизун Г. Р. Пр. 4 151.400 Деактивовано (зарах. на б) 163 149 140
  • Українська мова: 163
  • Математика: 149
  • Історія України: 140
4 Левченко А. С. Пр. 5 143.231 Деактивовано (зарах. на б) 146 123 145 173
  • Українська мова: 146
  • Математика: 123
  • Історія України: 145
  • Іноземна мова: 173