Зачекайте...

204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва

ТВ Фаховий молодший бакалавр (на основі: Базова середня освіта) • денна форма • 3р 9м
ВМ 6 • БМ 5 • К 1
Заяв 9 • Конкурс на бюджет 1.8
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота ПВМ/ВЗ
1 Тарасенко Т. Д. 135.000 До наказу (б) 135
  • Співбесіда: 135
  • РК: 1.07
Співбесіда
done_all
2 Сідько М. М. 142.000 До наказу (б) 142
  • Співбесіда: 142
  • РК: 1.07
done_all
3 Єремейчук О. М. 141.000 До наказу (б) 141
  • Співбесіда: 141
  • РК: 1.07
done_all
4 Глєбова К. О. 140.000 До наказу (б) 140
  • Співбесіда: 140
  • РК: 1.07
done_all
5 Головневич Я. В. 130.000 До наказу (б) 130
  • Співбесіда: 130
  • РК: 1.07
done_all
6 Старченко К. В. 118.000 До наказу (к) 118
  • Співбесіда: 118
  • РК: 1.07
done_all
7 Фалько М. П. 162.000 Відхилено (б) 162
  • Співбесіда: 162
  • РК: 1.07
8 Митрович А. І. 162.000 Відхилено (б) 162
  • Співбесіда: 162
  • РК: 1.07
9 Протасов М. М. 0.000 Відмова