Зачекайте...

181 Харчові технології

ФТМСО Бакалавр (на основі: Фаховий молодший бакалавр) • денна форма • 2р 10м
ВМ 4 • К 4
Заяв 3
  • Зараховано: 2
  • Оригіналів: 2
1. Українська мова , k=0.3 , мін.бал 100
2. Математика , k=0.5 , мін.бал 100
3. Історія України , k=0.2 , мін.бал 100
4. Українська література , k=0.2 , мін.бал 100
4. Іноземна мова , k=0.3 , мін.бал 100
4. Біологія , k=0.2 , мін.бал 100
4. Географія , k=0.2 , мін.бал 100
4. Фізика , k=0.5 , мін.бал 100
4. Хімія , k=0.5 , мін.бал 100
5. Українська мова , k=0.3 , мін.бал 100
6. Іноземна мова , k=0.3 , мін.бал 100
6. Історія України , k=0.2 , мін.бал 100
6. Математика , k=0.5 , мін.бал 100
6. Біологія , k=0.2 , мін.бал 100
6. Географія , k=0.2 , мін.бал 100
6. Фізика , k=0.5 , мін.бал 100
6. Хімія , k=0.5 , мін.бал 100
Мотиваційний лист , k=0
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота ПВМ/ВЗ
1 Кордонський В. М. 113.583 До наказу (к) 125 108 124 100
  • Українська мова: 125
  • Математика: 108
  • Історія України: 124
  • Біологія: 100
done_all
2 Таранюк І. А. 108.250 До наказу (к) 105 100 127 115
  • Українська мова: 105
  • Математика: 100
  • Історія України: 127
  • Українська література: 115
done_all
3 Мельник М. О. 142.917 Деактивовано (зарах. на б) 150 145 124 146
  • Українська мова: 150
  • Математика: 145
  • Історія України: 124
  • Географія: 146