181 Харчові технології
- Зараховано: 7
- Оригіналів: 7
- Рекомендовано всього: 1
- Рекомендовано на бюджет: 1
- Подано заяв: 10
- Конкурс на бюджет: 1.67
- Зараховано: 7
- Оригіналів: 7
- Рекомендовано всього: 3
- Рекомендован на контракт: 3
- Рейтингові списки 2023 року
- Подано заяв: 20
- Конкурс на бюджет: 2
- Зараховано: 12
- Оригіналів: 12
- Рейтингові списки 2022 року
- Подано заяв: 13
- Конкурс на бюджет: 1.63
- Зараховано: 10
- Оригіналів: 10
- Рейтингові списки 2021 року
ПІБ | Заг.бал | Статус | Складові заг. балу | Квота | ПВМ/ВЗ | ||
---|---|---|---|---|---|---|---|
1 | 1 Потайчук В. О. Пр. 1 | 1 | 167.000 | До наказу (б) |
157 168 170
|
— | done_all |
2 | 2 Грабова І. О. Пр. 1 | 1 | 161.200 | До наказу (б) |
137 135 178
|
— | done_all |
3 | 3 Метка О. С. Пр. 1 | 1 | 157.000 | До наказу (б) |
143 147 165
|
— | done_all |
4 | 4 Поштаренко Д. Г. Пр. 1 | 1 | 155.800 | До наказу (б) |
143 162 158
|
— | done_all |
5 | 5 Вечірко Т. О. Пр. 1 | 1 | 154.800 | До наказу (б) |
143 151 160
|
— | done_all |
6 | 6 Козаченко А. В. Пр. 1 | 1 | 153.000 | До наказу (б) |
162 159 148
|
— | done_all |
7 | 7 Ребенок Є. В. Пр. 1 | 1 | 151.600 | До наказу (б) |
140 165 151
|
— | done_all |
8 | 8 Брагінець Н. Л. Пр. 1 | 1 | 159.800 | Рекомендовано (б) |
154 165 160
|
— | done |
9 | 9 Кікоть В. В. Пр. 1 | 1 | 144.400 | Допущено |
134 162 142
|
— | — |
10 | 10 Кальченко О. О. Пр. 2 | 2 | 142.000 | Допущено |
130 139 147
|
— | — |
11 | 11 Сараненко О. С. Пр. 1 | 1 | 135.800 | Допущено |
130 120 143
|
— | — |
12 | 12 Ленець І. А. Пр. 1 | 1 | 133.800 | Допущено |
134 130 135
|
— | — |
13 | 13 Лісовий В. М. Пр. 1 | 1 | 133.000 | Допущено |
124 151 130
|
— | — |
14 | 14 Труба А. А. Пр. 1 | 1 | 132.600 | Допущено |
134 112 139
|
— | — |
15 | 15 Алфьорова Л. П. Пр. 1 | 1 | 132.000 | Допущено |
108 156 132
|
— | — |
16 | 16 Ільєнко А. О. К | К | 129.000 | Допущено |
124 125 132
|
— | — |
17 | 17 Кам`янецький В. І. Пр. 1 | 1 | 127.000 | Допущено |
116 120 133
|
— | — |
18 | 18 Ісаєнко О. В. Пр. 1 | 1 | 126.600 | Допущено |
124 116 131
|
— | — |