Зачекайте...

181 Харчові технології

ІТ Бакалавр (на основі: Фаховий молодший бакалавр) • денна форма • 2р 10м
ВМ 15 • БМmax 3 • К 12
Заяв 3 • Конкурс на бюджет 0.67
Квота 1 1
Квота 2 1
Виробництво та технології / Харчові технології / Технологічна експертиза та безпека харчової продукції
  • Зараховано: 1
  • Оригіналів: 1
  • Рекомендовано всього: 1
  • Рекомендован на контракт: 1
1. Українська мова , k=0.3 , мін.бал 100
2. Математика , k=0.5 , мін.бал 100
3. Історія України , k=0.2 , мін.бал 100
4. Українська література , k=0.2 , мін.бал 100
4. Іноземна мова , k=0.3 , мін.бал 100
4. Біологія , k=0.2 , мін.бал 100
4. Географія , k=0.2 , мін.бал 100
4. Фізика , k=0.5 , мін.бал 100
4. Хімія , k=0.5 , мін.бал 100
5. Українська мова , k=0.3 , мін.бал 100
6. Математика , k=0.5 , мін.бал 100
Мотиваційний лист , k=0
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота ПВМ/ВЗ
1 Чиженко О. О. Пр. 1 118.745 До наказу (к) 125 100 127 134
  • Українська мова: 125
  • Математика: 100
  • Історія України: 127
  • Біологія: 134
  • ГК: 1.02
done_all
2 Шевчук А. О. Пр. 5 110.000 Рекомендовано (к) 100 108 120 120
  • Українська мова: 100
  • Математика: 108
  • Історія України: 120
  • Українська література: 120
3 86-7063347 В. Д. Пр. 3 130.417 Скасовано (втрата пріор.) 138 123 134 134
  • Українська мова: 138
  • Математика: 123
  • Історія України: 134
  • Біологія: 134