Зачекайте...

181 Харчові технології

ТВ Фаховий молодший бакалавр (на основі: Базова середня освіта) • денна форма • 3р 5м
ВМ 0
Заяв 4
Виробництво та технології / Харчові технології / Зберігання, консервування та переробка молока
1. Співбесіда , k=1 , мін.бал 120
Мотиваційний лист , k=0
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота ПВМ/ВЗ
1 Ніколаєва О. О. 137.000 Допущено 137
  • Співбесіда: 137
  • РК: 1.07
2 Кравчук М. А. 164.000 Відмова 164
  • Співбесіда: 164
  • РК: 1.07
3 Йовик М. С. 123.000 Відмова 123
  • Співбесіда: 123
  • РК: 1.07
4 Сільченко І. В. 121.000 Відмова 121
  • Співбесіда: 121
  • РК: 1.07