Зачекайте...

181 Харчові технології

ФПіХВ Бакалавр (на основі: Молодший спеціаліст) • денна форма • 1р 10м
ВМ 2 • К 2
Заяв 3
Виробництво та технології / Харчові технології / Харчові технології в ресторанній індустрії, Технології харчових виробництв
  • Зараховано: 2
  • Оригіналів: 2
1. Українська мова , k=0.3 , мін.бал 100
2. Математика , k=0.5 , мін.бал 100
3. Історія України , k=0.2 , мін.бал 100
4. Українська література , k=0.2 , мін.бал 100
4. Іноземна мова , k=0.3 , мін.бал 100
4. Біологія , k=0.2 , мін.бал 100
4. Географія , k=0.2 , мін.бал 100
4. Фізика , k=0.5 , мін.бал 100
4. Хімія , k=0.5 , мін.бал 100
5. Українська мова , k=0.3 , мін.бал 100
6. Іноземна мова , k=0.3 , мін.бал 100
6. Історія України , k=0.2 , мін.бал 100
6. Математика , k=0.5 , мін.бал 100
6. Біологія , k=0.2 , мін.бал 100
6. Географія , k=0.2 , мін.бал 100
6. Фізика , k=0.5 , мін.бал 100
6. Хімія , k=0.5 , мін.бал 100
Бал за успішне закінчення підготовчих курсів закладу освіти , k=1 , мін.бал 1
Мотиваційний лист , k=0
  • Подано заяв: 29
  • Конкурс на бюджет: 0.83
  • Зараховано: 21
  • Оригіналів: 21
  • Рекомендовано всього: 1
  • Рекомендован на контракт: 1
  • Рейтингові списки 2023 року
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота ПВМ/ВЗ
1 Литвиненко А. О. 142.578 До наказу (к) 131 134 143 125
  • Українська мова: 131
  • Математика: 134
  • Історія України: 143
  • Українська література: 125
  • РК: 1.07
done_all
2 Семенюк Р. Л. 138.208 До наказу (к) 120 134 120 140
  • Українська мова: 120
  • Математика: 134
  • Історія України: 120
  • Українська література: 140
  • РК: 1.07
done_all
3 Колодін М. М. 134.606 Скасовано (втрата пріор.) 125 127
  • Українська мова: 125
  • Географія: 127
  • РК: 1.07