Зачекайте...

181 Харчові технології

ФПіХВ Бакалавр (на основі: Молодший спеціаліст) • заочна форма • 1р 10м
ВМ 25 • БМmax 5 • К 20
Заяв 2 • Конкурс на бюджет 0.4
Квота 1 1
Квота 2 2
readiness_score 129.500
Виробництво та технології / Харчові технології / Харчові технології в ресторанній індустрії, Технології харчових виробництв
  • Рекомендовано всього: 1
  • Рекомендован на контракт: 1
1. Українська мова , k=0.3 , мін.бал 100
2. Математика , k=0.5 , мін.бал 100
3. Історія України , k=0.2 , мін.бал 100
4. Українська література , k=0.2 , мін.бал 100
4. Іноземна мова , k=0.3 , мін.бал 100
4. Біологія , k=0.2 , мін.бал 100
4. Географія , k=0.2 , мін.бал 100
4. Фізика , k=0.5 , мін.бал 100
4. Хімія , k=0.5 , мін.бал 100
5. Українська мова , k=0.3 , мін.бал 100
6. Математика , k=0.5 , мін.бал 100
Бал за успішне закінчення підготовчих курсів закладу освіти , k=1
Мотиваційний лист , k=0
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота ПВМ/ВЗ
1 Масницька І. І. Пр. 2 151.432 Рекомендовано (к) 148 131 132 151
  • Українська мова: 148
  • Математика: 131
  • Історія України: 132
  • Біологія: 151
  • ГК: 1.02
  • РК: 1.07
2 Стеценко В. В. Пр. 3 140.438 Деактивовано (зарах. на б) 146 131 136 105
  • Українська мова: 146
  • Математика: 131
  • Історія України: 136
  • Українська література: 105
  • РК: 1.07