Зачекайте...

181 Харчові технології

ДВ Фаховий молодший бакалавр (на основі: Базова середня освіта) • денна форма • 3р 5м
ВМ 15 • К 15
Заяв 12
Виробництво та технології / Харчові технології / Виробництво харчової продукції
  • Зараховано: 4
  • Оригіналів: 4
  • Рекомендовано всього: 7
  • Рекомендован на контракт: 7
Мотиваційний лист , k=0
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота ПВМ/ВЗ
1 Лукаш Ю. О. 0.000 До наказу (к) done_all
2 Лукіянчук М. В. 0.000 До наказу (к) done_all
3 Маслій Ю. В. 0.000 До наказу (к) done_all
4 Ошовська А. О. 0.000 До наказу (к) done_all
5 Гордієвський І. О. 0.000 Рекомендовано (к)
6 Домченко А. В. 0.000 Рекомендовано (к)
7 Дробот І. М. 0.000 Рекомендовано (к)
8 Дроговоз А. І. 0.000 Рекомендовано (к)
9 Тагінеджад М. Я. 0.000 Рекомендовано (к)
10 Тітаренко І. О. 0.000 Рекомендовано (к)
11 Черних Н. М. 0.000 Рекомендовано (к)
12 Корогод Г. А. 0.000 Відмова