Зачекайте...

181 Харчові технології

ЕТВ Фаховий молодший бакалавр (на основі: Базова середня освіта) • денна форма • 3р 5м
ВМ 50 • К 50
Заяв 4
Виробництво та технології / Харчові технології / Виробництво хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчових концентратів
  • Оригіналів: 2
  • Рекомендовано всього: 3
  • Рекомендован на контракт: 3
Мотиваційний лист , k=0
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота ПВМ/ВЗ
1 Жигун К. В. 0.000 Рекомендовано (к)
2 Свириденко Є. М. 0.000 Рекомендовано (к) done_all
3 Лемещенко А. О. 0.000 Рекомендовано (к) done_all
4 Твардовська О. О. 0.000 Скасовано (втрата пріор.)