Зачекайте...

181 Харчові технології

Фаховий молодший бакалавр (на основі: Кваліфікований робітник) • денна форма • 1р 5м
ВМ 43 • К 43
Заяв 5
Виробництво та технології / Харчові технології / Технологія приготування їжі
  • Зараховано: 4
  • Оригіналів: 4
Мотиваційний лист , k=0
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота ПВМ/ВЗ
1 Базга І. В. 0.000 До наказу (к) done_all
2 Чернега А. А. 0.000 До наказу (к) done_all
3 Авакімов М. С. 0.000 До наказу (к) done_all
4 Уманець С. Г. 0.000 До наказу (к) done
5 Федюк Р. І. 0.000 Відмова