Зачекайте...

181 Харчові технології

ХТРБ Фаховий молодший бакалавр (на основі: Повна загальна середня освіта) • денна форма • 2р 4м
ВМ 33 • К 33
Заяв 22
  • Зараховано: 10
  • Оригіналів: 10
  • Рекомендовано всього: 12
  • Рекомендован на контракт: 12
Мотиваційний лист , k=0
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота ПВМ/ВЗ
1 Ярошенко В. Р. 0.000 До наказу (к) done_all
2 Грабар М. О. 0.000 До наказу (к) done_all
3 Салай Д. В. 0.000 До наказу (к) done_all
4 Ємельянова Д. М. 0.000 До наказу (к) done_all
5 Жилка Д. Д. 0.000 До наказу (к) done_all
6 Кизим Д. І. 0.000 До наказу (к) done_all
7 Басов О. Е. 0.000 До наказу (к) done_all
8 Баструкова К. К. 0.000 До наказу (к) done_all
9 Мараховський О. О. 0.000 До наказу (к) done_all
10 Басов Д. Є. 0.000 До наказу (к) done_all
11 Денисенко О. О. 0.000 Рекомендовано (к)
12 Гусар М. В. 0.000 Рекомендовано (к)
13 Мультан П. Я. 0.000 Рекомендовано (к)
14 Манойло Д. Б. 0.000 Рекомендовано (к)
15 Лавринович Я. С. 0.000 Рекомендовано (к)
16 Катеринина В. В. 0.000 Рекомендовано (к)
17 Канівець Н. О. 0.000 Рекомендовано (к)
18 Хайло А. Г. 0.000 Рекомендовано (к)
19 Осьмак В. С. 0.000 Рекомендовано (к)
20 Бойко В. О. 0.000 Рекомендовано (к)
21 Черкашина К. М. 0.000 Рекомендовано (к)
22 Кухтіна Т. С. 0.000 Рекомендовано (к)