Зачекайте...

181 Харчові технології

ТВ Фаховий молодший бакалавр (на основі: Повна загальна середня освіта) • денна форма • 2р 5м
ВМ 7 • К 7
Заяв 9
Виробництво та технології / Харчові технології / Зберігання і переробка зерна
  • Зараховано: 6
  • Оригіналів: 7
  • Рекомендовано всього: 1
  • Рекомендован на контракт: 1
Мотиваційний лист , k=0
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота ПВМ/ВЗ
1 Панасенко Р. В. 0.000 До наказу (к) done_all
2 Спірочкіна В. В. 0.000 До наказу (к) done_all
3 Прилуцький О. Г. 0.000 До наказу (к) done
4 Олєйніков В. С. 0.000 До наказу (к) done_all
5 Сарварі Е. К. 0.000 До наказу (к) done_all
6 Кравченко С. М. 0.000 До наказу (к) done
7 Фадєєв С. М. 0.000 Рекомендовано (к) done
8 Пухляк Я. О. 0.000 Зареєстровано
9 Голубицька В. С. 0.000 Зареєстровано