Зачекайте...

181 Харчові технології

ХТРБ Фаховий молодший бакалавр (на основі: Базова середня освіта) • денна форма • 3р 4м
ВМ 90 • К 90
Заяв 8
  • Зараховано: 6
  • Оригіналів: 6
  • Рекомендовано всього: 2
  • Рекомендован на контракт: 2
Мотиваційний лист , k=0
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота ПВМ/ВЗ
1 Зайцев С. П. 0.000 До наказу (к) done_all
2 Остапєєва М. С. 0.000 До наказу (к) done_all
3 Філіппенко Б. Є. 0.000 До наказу (к) done_all
4 Карпович А. В. 0.000 До наказу (к) done_all
5 Леонова М. Є. 0.000 До наказу (к) done_all
6 Невечеря М. В. 0.000 До наказу (к) done_all
7 Десятник І. І. 0.000 Рекомендовано (к)
8 Алексенко А. А. 0.000 Рекомендовано (к)