Зачекайте...

181 Харчові технології

ТВ Фаховий молодший бакалавр (на основі: Повна загальна середня освіта) • денна форма • 2р 5м
ВМ 6 • К 6
Заяв 11
Виробництво та технології / Харчові технології / Технологічна експертиза та безпека харчової продукції
  • Зараховано: 5
  • Оригіналів: 5
Мотиваційний лист , k=0
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота ПВМ/ВЗ
1 Колісніченко А. М. 0.000 До наказу (к) done_all
2 Чолак О. В. 0.000 До наказу (к) done_all
3 Кашнян О. В. 0.000 До наказу (к) done_all
4 Резніченко О. В. 0.000 До наказу (к) done
5 Гайдай Т. Л. 0.000 До наказу (к) done
6 Боєв А. В. 0.000 Зареєстровано
7 Клочко А. В. 0.000 Зареєстровано
8 Руденко В. О. 0.000 Зареєстровано
9 Цуканов Є. О. 0.000 Зареєстровано
10 Цуканов В. О. 0.000 Зареєстровано
11 Руденко В. О. 0.000 Скасовано (втрата пріор.)