Зачекайте...

204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва

ВМТТ Фаховий молодший бакалавр (на основі: Повна загальна середня освіта) • денна форма • 2р 10м
ВМ 0
Заяв 13
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота ПВМ/ВЗ
1 Гнатишин М. Я. 0.000 До наказу (к) done_all
2 Олійник Р. М. 0.000 До наказу (к) done
3 Скаковський В. А. 0.000 До наказу (к) done_all
4 Вовнянко В. А. 0.000 До наказу (к) done_all
5 Забавський А. В. 0.000 Допущено
6 Сапків З. М. 0.000 Допущено
7 Борусовський Р. Б. 0.000 Допущено
8 Погончук І. В. 0.000 Допущено
9 Дзьоба Р. В. 0.000 Допущено
10 Чачук І. З. 0.000 Допущено
11 Квасниця О. В. 0.000 Допущено
12 Кругліков В. С. 0.000 Допущено
13 Грик В. М. 0.000 Допущено