Зачекайте...

204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва

Заочне Фаховий молодший бакалавр (на основі: Повна загальна середня освіта) • заочна форма • 3р 0м
ВМ 10 • БМ 5 • К 4
Заяв 7 • Конкурс на бюджет 1.4
  • Зараховано: 6
  • Оригіналів: 6
1. Українська мова , k=1.25 , мін.бал 100
2. Математика , k=1.25 , мін.бал 100
3. Історія України , k=1.25 , мін.бал 100
4. Українська література , k=1.25 , мін.бал 100
4. Іноземна мова , k=1.25 , мін.бал 100
4. Біологія , k=1.25 , мін.бал 100
4. Географія , k=1.25 , мін.бал 100
4. Фізика , k=1.25 , мін.бал 100
4. Хімія , k=1.25 , мін.бал 100
5. Співбесіда , k=1 , мін.бал 100
Мотиваційний лист , k=0
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота ПВМ/ВЗ
1 Лісна Н. Б. 140.000 До наказу (б) 140
  • Співбесіда: 140
done_all
2 Болюбаш О. Г. 130.000 До наказу (б) 130
  • Співбесіда: 130
done
3 Валентинський З. М. 130.000 До наказу (б) 130
  • Співбесіда: 130
done
4 Червонюк С. В. 130.000 До наказу (б) 130
  • Співбесіда: 130
done_all
5 Рукавець С. П. 130.000 До наказу (б) 130
  • Співбесіда: 130
done
6 Масник Н. Є. 130.000 До наказу (б) 130
  • Співбесіда: 130
done
7 Слобода М. Р. 140.000 Відхилено (б) 140
  • Співбесіда: 140