Зачекайте...

181 Харчові технології

Фаховий молодший бакалавр (на основі: Повна загальна середня освіта) • денна форма • 2р 5м
ВМ 53 • К 53
Заяв 22
Виробництво та технології / Харчові технології / Технологія приготування їжі
  • Зараховано: 15
  • Оригіналів: 15
  • Рекомендовано всього: 3
  • Рекомендован на контракт: 3
Мотиваційний лист , k=0
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота ПВМ/ВЗ
1 Стрілець Є. В. 0.000 До наказу (к) done_all
2 Лендел Р. В. 0.000 До наказу (к) done_all
3 Аванесов А. В. 0.000 До наказу (к) done_all
4 Ткачук О. М. 0.000 До наказу (к) done_all
5 Касім Д. І. 0.000 До наказу (к) done_all
6 Сезоненко О. О. 0.000 До наказу (к) done
7 Габчак С. В. 0.000 До наказу (к) done_all
8 Стародубов О. О. 0.000 До наказу (к) done_all
9 Ящук В. В. 0.000 До наказу (к) done_all
10 Довгаленко М. М. 0.000 До наказу (к) done_all
11 Кравченко О. П. 0.000 До наказу (к) done
12 Чибиряк Ю. І. 0.000 До наказу (к) done_all
13 Перекитний В. Л. 0.000 До наказу (к) done_all
14 Подвязенко В. В. 0.000 До наказу (к) done_all
15 Чебан Д. О. 0.000 До наказу (к) done_all
16 Братенков В. С. 0.000 Рекомендовано (к)
17 Васильєв О. В. 0.000 Рекомендовано (к)
18 Кудінов К. В. 0.000 Рекомендовано (к)
19 Яровий Є. В. 0.000 Відмова
20 Гаврилюк С. О. 0.000 Відмова
21 Авакімов М. С. 0.000 Скасовано (втрата пріор.)
22 Яструб М. В. 0.000 Відмова