Зачекайте...

181 Харчові технології

ФРГТБ Магістр (на основі: Бакалавр) • денна форма • 1р 3м
ВМ 11 • К 11
Заяв 11
  • Зараховано: 2
  • Оригіналів: 2
  • Рекомендовано всього: 4
  • Рекомендован на контракт: 4
Мотиваційний лист , k=0
  • Подано заяв: 32
  • Конкурс на бюджет: 4.57
  • Зараховано: 8
  • Оригіналів: 8
  • Рекомендовано всього: 21
  • Рекомендован на контракт: 21
  • Рейтингові списки 2022 року
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота ПВМ/ВЗ
1 Овчар В. В. 0.000 До наказу (к) done_all
2 Рибкін Я. О. 0.000 До наказу (к) done_all
3 Годунко Є. В. 0.000 Рекомендовано (к)
4 Коротун В. В. 0.000 Рекомендовано (к)
5 Прокоф`єв А. А. 0.000 Рекомендовано (к)
6 Савін В. С. 0.000 Рекомендовано (к) done
7 Рибак А. І. 0.000 Відхилено (к) done
8 Труш М. І. 0.000 Деактивовано (зарах. на б)
9 Паламарчук В. Г. 0.000 Деактивовано (зарах. на б)
10 Мацапура І. М. 0.000 Деактивовано (зарах. на б)
11 Маленко М. Ю. 0.000 Деактивовано (зарах. на б)