Зачекайте...

181 Харчові технології

Бакалавр (на основі: Молодший спеціаліст) • денна форма • 1р 10м
ВМ 100 • К 100
Заяв 25
Виробництво та технології / Харчові технології / Харчові технології, Ресторанні технології та фуд-дизайн
  • Зараховано: 24
  • Оригіналів: 25
  • Рекомендовано всього: 1
  • Рекомендован на контракт: 1
Мотиваційний лист , k=0
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота ПВМ/ВЗ
1 Арсеній В. Р. 0.000 До наказу (к) done_all
2 Ткачик О. І. 0.000 До наказу (к) done_all
3 Ковбиш В. В. 0.000 До наказу (к) done_all
4 Колотило В. В. 0.000 До наказу (к) done_all
5 Левицький В. В. 0.000 До наказу (к) done_all
6 Мурга Є. О. 0.000 До наказу (к) done_all
7 Симака Б. І. 0.000 До наказу (к) done_all
8 Старчук В. М. 0.000 До наказу (к) done_all
9 Шкрібляк Р. І. 0.000 До наказу (к) done_all
10 Бабин В. В. 0.000 До наказу (к) done_all
11 Мозулевський В. М. 0.000 До наказу (к) done
12 Онуфрійчук М. І. 0.000 До наказу (к) done_all
13 Казіяну С. П. 0.000 До наказу (к) done_all
14 Богославець А. С. 0.000 До наказу (к) done_all
15 Ібрагімов О. А. 0.000 До наказу (к) done_all
16 Житнюк С. М. 0.000 До наказу (к) done_all
17 Дорош А. В. 0.000 До наказу (к) done_all
18 Чорний Д. 0.000 До наказу (к) done_all
19 Статкевич В. І. 0.000 До наказу (к) done_all
20 Гуца Д. Є. 0.000 До наказу (к) done_all
21 Чорней Д. О. 0.000 До наказу (к) done_all
22 Лединський Ю. О. 0.000 До наказу (к) done_all
23 Гаврилюк Д. Б. 0.000 До наказу (к) done_all
24 Мельник С. В. 0.000 До наказу (к) done_all
25 Семанчук Н. П. 0.000 Рекомендовано (к) done_all