Зачекайте...

181 Харчові технології

ФМСМТ Магістр (на основі: Магістр) • денна форма • 1р 4м
ВМ 23 • К 23
Заяв 23
Виробництво та технології / Харчові технології / Крафтові харчові технології
  • Зараховано: 20
  • Оригіналів: 20
  • Рекомендовано всього: 3
  • Рекомендован на контракт: 3
Мотиваційний лист , k=0
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота ПВМ/ВЗ
1 Кравець М. А. 0.000 До наказу (к) done
2 Фурман С. А. 0.000 До наказу (к) done
3 Пащук В. Ю. 0.000 До наказу (к) done
4 Духнич Я. В. 0.000 До наказу (к) done
5 Кальченя М. О. 0.000 До наказу (к) done
6 Юзьков О. О. 0.000 До наказу (к) done
7 Гнатюк В. Є. 0.000 До наказу (к) done
8 Чумаченко Б. В. 0.000 До наказу (к) done
9 Загоровський В. В. 0.000 До наказу (к) done
10 Скорупський Т. Ю. 0.000 До наказу (к) done
11 Юзвяк А. Р. 0.000 До наказу (к) done
12 Кухарчук В. В. 0.000 До наказу (к) done
13 Середа В. В. 0.000 До наказу (к) done
14 Огірчук В. М. 0.000 До наказу (к) done
15 Марушко М. А. 0.000 До наказу (к) done
16 Вавренчук В. М. 0.000 До наказу (к) done
17 Шпинда Р. В. 0.000 До наказу (к) done
18 Караулов Д. Є. 0.000 До наказу (к) done
19 Полівода В. П. 0.000 До наказу (к) done
20 Козицький В. М. 0.000 До наказу (к) done
21 Бевзь О. В. 0.000 Рекомендовано (к)
22 Гіль П. В. 0.000 Рекомендовано (к)
23 Чоп С. М. 0.000 Рекомендовано (к)