Зачекайте...

181 Харчові технології

ФРГТБ Бакалавр (на основі: Фаховий молодший бакалавр) • денна форма • 2р 10м
ВМ 10 • К 10
Заяв 3
Виробництво та технології / Харчові технології / Технологія та організація ресторанного бізнесу, Ресторанні технології та фуд-дизайн
  • Зараховано: 2
  • Оригіналів: 2
  • Рекомендовано всього: 1
  • Рекомендован на контракт: 1
Мотиваційний лист , k=0
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота ПВМ/ВЗ
1 Зброжик Є. Я. 0.000 До наказу (к) done_all
2 Шевчук С. В. 0.000 До наказу (к) done_all
3 Свєтлєющий Є. С. 0.000 Рекомендовано (к)