Зачекайте...

181 Харчові технології

ФТУСО Бакалавр (на основі: Молодший спеціаліст) • заочна форма • 1р 10м
ВМ 3 • К 3
Заяв 8
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота ПВМ/ВЗ
1 Бабінецька А. О. 0.000 До наказу (к) done_all
2 Борко Г. І. 0.000 До наказу (к) done_all
3 Гроссу А. В. 0.000 До наказу (к) done_all
4 Гроссу А. В. 0.000 Скасовано (втрата пріор.)
5 Бабінецька А. О. 0.000 Скасовано (втрата пріор.)
6 Каракай К. В. 0.000 Відмова
7 Кончак Н. Б. 0.000 Відмова
8 Дмитришин Н. Б. 0.000 Відмова