Зачекайте...

181 Харчові технології

ННІХТ Магістр (на основі: Бакалавр) • денна форма • 1р 9м
ВМ 8 • БМ 1 • К 7
Заяв 1 • Конкурс на бюджет 1
readiness_score 134.000
Виробництво та технології / Харчові технології / LEAN - виробництво харчової продукціі
  • Зараховано: 1
  • Оригіналів: 1
Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська) , k=0.2 , мін.бал 100
ТЗНК , k=0.2 , мін.бал 100
Фахове випробування , k=0.6 , мін.бал 100
Мотиваційний лист , k=0
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота ПВМ/ВЗ
1 Резніков Д. С. Пр. 1 149.000 До наказу (б) 100 150 165
  • Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська): 100
  • ТЗНК: 150
  • Фахове випробування: 165
done_all