Зачекайте...

204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва

Фаховий молодший бакалавр (на основі: Молодший спеціаліст) • денна форма • 2р 10м
ВМ 10 • БМ 4 • К 6
Заяв 6 • Конкурс на бюджет 1.5
  • Зараховано: 4
  • Оригіналів: 4
  • Рекомендовано всього: 2
  • Рекомендован на контракт: 2
Співбесіда , k=1 , мін.бал 100
Мотиваційний лист , k=0
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота ПВМ/ВЗ
1 Курушкін М. І. 180.000 До наказу (б) 180
  • Співбесіда: 180
  • РК: 1.04
done_all
2 Волинець Р. Г. 170.000 До наказу (б) 170
  • Співбесіда: 170
  • РК: 1.04
done_all
3 Глова А. О. 160.000 До наказу (б) 160
  • Співбесіда: 160
  • РК: 1.04
done_all
4 Мирон М. П. 150.000 До наказу (б) 150
  • Співбесіда: 150
  • РК: 1.04
done_all
5 Денисова О. В. 120.000 Рекомендовано (к) 120
  • Співбесіда: 120
  • РК: 1.04
6 Гончаров А. А. 120.000 Рекомендовано (к) 120
  • Співбесіда: 120
  • РК: 1.04