Зачекайте...

181 Харчові технології

Фаховий молодший бакалавр (на основі: Кваліфікований робітник) • денна форма • 1р 5м
ВМ 8 • К 8
Заяв 8
Виробництво та технології / Харчові технології / Технологія приготування їжі
  • Зараховано: 8
  • Оригіналів: 8
Мотиваційний лист , k=0
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота ПВМ/ВЗ
1 Надеін А. О. 0.000 До наказу (к) done_all
2 Нікітіна Є. С. 0.000 До наказу (к) done_all
3 Шумаков Д. І. 0.000 До наказу (к) done_all
4 Дорошенко Є. В. 0.000 До наказу (к) done
5 Сарана Д. Г. 0.000 До наказу (к) done_all
6 Заварзіна А. Л. 0.000 До наказу (к) done_all
7 Крамчанінова Н. О. 0.000 До наказу (к) done_all
8 Бредов М. О. 0.000 До наказу (к) done_all