Зачекайте...

204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва

Фаховий молодший бакалавр (на основі: Базова середня освіта) • денна форма • 3р 10м
ВМ 5 • БМ 5
Заяв 7 • Конкурс на бюджет 1.4
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота ПВМ/ВЗ
1 Мєзєнцева К. В. 170.000 До наказу (б) 170
  • Співбесіда: 170
  • РК: 1.04
done_all
2 Богданович Д. В. 160.000 До наказу (б) 160
  • Співбесіда: 160
  • РК: 1.04
done_all
3 Депутатов О. М. 150.000 До наказу (б) 150
  • Співбесіда: 150
  • РК: 1.04
done
4 Люшин А. В. 140.000 До наказу (б) 140
  • Співбесіда: 140
  • РК: 1.04
done
5 Гнатенко Н. О. 130.000 До наказу (б) 130
  • Співбесіда: 130
  • РК: 1.04
done
6 Закотенко О. В. 130.000 Відмова 130
  • Співбесіда: 130
  • РК: 1.04
7 Балла К. С. 130.000 Відмова 130
  • Співбесіда: 130
  • РК: 1.04