Зачекайте...

204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва

Фаховий молодший бакалавр (на основі: Кваліфікований робітник) • денна форма • 2р 10м
ВМ 2 • БМ 2
Заяв 2 • Конкурс на бюджет 1
  • Зараховано: 2
  • Оригіналів: 2
Українська мова , k=1.25 , мін.бал 100
Математика , k=1.25 , мін.бал 100
Іноземна мова , k=1.25 , мін.бал 100
Історія України , k=1.25 , мін.бал 100
Біологія , k=1.25 , мін.бал 100
Фізика , k=1.25 , мін.бал 100
Хімія , k=1.25 , мін.бал 100
Співбесіда , k=1 , мін.бал 100
Мотиваційний лист , k=0
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота ПВМ/ВЗ
1 Чепига В. В. 146.000 До наказу (б) 103 130
  • Українська мова: 103
  • Математика: 130
done_all
2 Москвин Н. М. 140.000 До наказу (б) 114 100 122
  • Українська мова: 114
  • Математика: 100
  • Біологія: 122
done_all