Зачекайте...

181 Харчові технології

ВХТ Фаховий молодший бакалавр (на основі: Повна загальна середня освіта) • заочна форма • 2р 5м
ВМ 20 • К 20
Заяв 9
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота ПВМ/ВЗ
1 Кураєва О. В. 0.000 Допущено
2 Лисохмара М. О. 0.000 Допущено
3 Гордійчук О. О. 0.000 Допущено
4 Герганова А. В. 0.000 Допущено
5 Случич Д. О. 0.000 Допущено
6 Коваль Н. О. 0.000 Допущено
7 Гніденко О. В. 0.000 Допущено
8 Ковальова О. В. 0.000 Допущено
9 Шестерянська Н. С. 0.000 Зареєстровано