Зачекайте...

181 Харчові технології

ННІБХБ Бакалавр (на основі: Фаховий молодший бакалавр) • денна форма • 2р 10м
ВМ 10 • БМmax 2
Заяв 1 • Конкурс на бюджет 0.5
Квота 1 1
Квота 2 1
Виробництво та технології / Харчові технології / Якість та безпека харчової продукції
Українська мова , k=0.3 , мін.бал 100
Математика , k=0.5 , мін.бал 100
Іноземна мова , k=0.3 , мін.бал 100
Історія України , k=0.2 , мін.бал 100
Біологія , k=0.2 , мін.бал 100
Фізика , k=0.5 , мін.бал 100
Хімія , k=0.5 , мін.бал 100
Українська мова , k=0.3 , мін.бал 100
Іноземна мова , k=0.3 , мін.бал 100
Історія України , k=0.2 , мін.бал 100
Математика , k=0.5 , мін.бал 100
Біологія , k=0.2 , мін.бал 100
Географія , k=0.2 , мін.бал 100
Фізика , k=0.5 , мін.бал 100
Хімія , k=0.5 , мін.бал 100
Мотиваційний лист , k=0
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота ПВМ/ВЗ
1 Шерстньов А. О. Пр. 3 133.800 Деактивовано (зарах. на б) 156 114 150
  • Українська мова: 156
  • Математика: 114
  • Біологія: 150