Зачекайте...

181 Харчові технології

Бакалавр (на основі: ПЗСО) • заочна форма • 4р 5м
ВМ 10 • К 10
Заяв 10
Виробництво та технології / Харчові технології / Харчові технології, Ресторанні технології та фуд-дизайн
  • Зараховано: 9
  • Оригіналів: 9
  • Рекомендовано всього: 1
  • Рекомендован на контракт: 1
Мотиваційний лист , k=0
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота ПВМ/ВЗ
1 Кричфалушій В. І. 0.000 До наказу (к) done_all
2 Демчук Б. І. 0.000 До наказу (к) done_all
3 Беженар Х. М. 0.000 До наказу (к) done_all
4 Тимчук О. А. 0.000 До наказу (к) done_all
5 Сенчук О. П. 0.000 До наказу (к) done_all
6 Алекса А. І. 0.000 До наказу (к) done_all
7 Луканюк Е. П. 0.000 До наказу (к) done_all
8 Поп С. М. 0.000 До наказу (к) done_all
9 Потій А. О. 0.000 До наказу (к) done_all
10 Урсакій К. М. 0.000 Рекомендовано (к)