Зачекайте...

181 Харчові технології

Технологічне Фаховий молодший бакалавр (на основі: Кваліфікований робітник) • денна форма • 2р 5м
ВМ 0
Заяв 4
Виробництво та технології / Харчові технології / Бродильне виробництво і виноробство
  • Зараховано: 2
  • Оригіналів: 3
  • Рекомендовано всього: 1
  • Рекомендован на контракт: 1
Мотиваційний лист , k=0
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота ПВМ/ВЗ
1 Гудивок О. О. 0.000 До наказу (к) done_all
2 Прожегач В. Г. 0.000 До наказу (к) done_all
3 Варга В. В. 0.000 Рекомендовано (к) done
4 Кохан В. Г. 0.000 Відмова