Зачекайте...

181 Харчові технології

Технологічне Фаховий молодший бакалавр (на основі: Повна загальна середня освіта) • денна форма • 2р 5м
ВМ 0
Заяв 7
Виробництво та технології / Харчові технології / Виробництво харчової продукції
  • Зараховано: 4
  • Оригіналів: 4
Мотиваційний лист , k=0
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота ПВМ/ВЗ
1 Легета О. О. 0.000 До наказу (к) done_all
2 Захарова О. В. 0.000 До наказу (к) done_all
3 Тацей М. М. 0.000 До наказу (к) done_all
4 Фалес О. О. 0.000 До наказу (к) done_all
5 Єжолова Я. Л. 0.000 Допущено
6 Островка М. І. 0.000 Відмова
7 Гаврилець К. В. 0.000 Відмова