Зачекайте...

181 Харчові технології

ФГРТБIПВФД Бакалавр (на основі: Молодший спеціаліст) • денна форма • 1р 10м
ВМ 9 • К 9
Заяв 9
  • Зараховано: 6
  • Оригіналів: 6
  • Рекомендовано всього: 3
  • Рекомендован на контракт: 3
Мотиваційний лист , k=0
  • Подано заяв: 46
  • Конкурс на бюджет: 1.72
  • Зараховано: 26
  • Оригіналів: 26
  • Рекомендовано всього: 5
  • Рекомендовано на бюджет: 2
  • Рекомендован на контракт: 3
  • Рейтингові списки 2022 року
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота ПВМ/ВЗ
1 Карпенко С. І. 0.000 До наказу (к) done_all
2 Котко О. О. 0.000 До наказу (к) done_all
3 Москаленко Б. В. 0.000 До наказу (к) done_all
4 Шкурко Н. А. 0.000 До наказу (к) done_all
5 Кручковський І. С. 0.000 До наказу (к) done_all
6 Багатко Р. О. 0.000 До наказу (к) done_all
7 Шара О. С. 0.000 Рекомендовано (к)
8 Фаїк К. А. 0.000 Рекомендовано (к)
9 Шпуталов Д. В. 0.000 Рекомендовано (к)