Зачекайте...

181 Харчові технології

ХТТ Фаховий молодший бакалавр (на основі: Базова середня освіта) • денна форма • 2р 10м
ВМ 25 • К 25
Заяв 5
  • Зараховано: 2
  • Оригіналів: 2
  • Рекомендовано всього: 3
  • Рекомендован на контракт: 3
Мотиваційний лист , k=0
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота ПВМ/ВЗ
1 Гуріна А. О. 0.000 До наказу (к) done_all
2 Школьний Д. Ю. 0.000 До наказу (к) done_all
3 Оглухова О. О. 0.000 Рекомендовано (к)
4 Заріцька А. Е. 0.000 Рекомендовано (к)
5 Солошенко С. С. 0.000 Рекомендовано (к) done