Зачекайте...

181 Харчові технології

ХТ Фаховий молодший бакалавр (на основі: Повна загальна середня освіта) • денна форма • 2р 5м
ВМ 45 • К 45
Заяв 6
Виробництво та технології / Харчові технології / Виробництво харчової продукції
  • Зараховано: 3
  • Оригіналів: 3
  • Рекомендовано всього: 3
  • Рекомендован на контракт: 3
Мотиваційний лист , k=0
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота ПВМ/ВЗ
1 Школа В. М. 0.000 До наказу (к) done_all
2 Батіщев Р. С. 0.000 До наказу (к) done_all
3 Шкурко В. Б. 0.000 До наказу (к) done_all
4 Куцаєв І. М. 0.000 Рекомендовано (к)
5 Кусовник І. Д. 0.000 Рекомендовано (к)
6 Євдокименко Ю. В. 0.000 Рекомендовано (к)